Welkom

De mobiele pagina Mediumdenhaag.nl is aan het laden...
mediumlijn Den Haag

Mediumdenhaag.nl

laatste getuigenissen over mediums

Getuigenis over Biba

Oprecht, eerlijk, betrouwbaar en warm. Ken nog zoveel meer over je zeggen maar dan ben ik nog wel even bezig. Hartelijk dank voor je wijze raden

Nadya Bezoek pagina Biba

Getuigenis over Esmeralda

Lieve Esmeralda, dankjewel voor je raad, advies en waarzeggingen. Tot nu toe is alles correct en weet je heel concreet aan te geven waar ik op moet letten of op af moet gaan. Zoals beloofd hou ik je op de hoogte.

Leentje Bezoek pagina Esmeralda

Getuigenis over Olga

Olga, ik vind je een topper. In tegenstelling tot de andere dames die ik heb gesproken ben jij de eerste die me eerlijk vertelde hoe het zat. Dit heeft mij zo ontzettend geholpen om dit gedeelte met die man af te sluiten. Dank daarvoor. Dus mensen wil je eerlijke antwoorden dan raad ik Olga zeker aan. Dank Olga voor de verhelderende gesprekken.

Madelein Bezoek pagina Olga

Getuigenis over Evs

EVS. Je was de enige die zag dat mijn sollicitatie op niets uit zou lopen. Echt top reading. Nu wachten op de uitkomst van de andere voorspellingen. Dank je.

Malou Bezoek pagina Evs

Getuigenis over Marja

Fantastische lieve warme vrouw is Marja met echte gaves. Ze is eerlijk, oprecht en meelevend. Zij behoort tot de beste. Ik heb haar nu meerdere keren gesproken en ze geeft je inzichten, hoop en rust. Ze weet wat je nodig hebt en met haar positiviteit voel je na een verhelderend gesprek gelijk een stuk beter. Fijn om met haar te praten. Camille.

Camille Bezoek pagina Marja

Getuigenis over Anne

Anne.
Jij hebt mij inzicht gegeven in mijzelf en personen om mij heen.
Voorspeld over 3 personen wat precies klopte.
Voorspeld over bepaalde zaken, Anne jij bent toppie. Xx Wil

Wil Bezoek pagina Anne

Getuigenis over Shar

Een bijzonder medium met een fijne gave. Ik heb je al vaker gebeld, dus dat zegt ook hoe goed Shar is.

Nora Bezoek pagina Shar

Getuigenis over Louisa


Louisa. Ik heb je gesproken een tijdje geleden. Heb een erg pittige tijd in m'n huis sfeer. Ik geloof in je. Ik heb vertrouwen en blijf gefocust. Ik hoop dat de voorspellingen uitkomen.

Mar Bezoek pagina Louisa

Getuigenis over Bo

Beste mevrouw Bo u heeft me zo veel nieuwe inzichten gegeven. Ik ben u echt heel dankbaar. Esther.

Esther Bezoek pagina Bo

Getuigenis over Johannes

Ik ben niet gemakkelijk onder de indruk, maar van Johannes was ik even men kluts kwijt. De dingen die hij ziet tot in de kleinste specifieke details zijn bijna angstaanjagend. Ik heb nog nooit zoveel correcte informatie gekregen met enkel een naam. Je bent zeker de 5 sterren waard. Wat een positief persoon ben jij, met veel heldere inzichten.
Bedankt x

Mistiek Bezoek pagina Johannes

Getuigenis over Anitta

Lieve Anitta, wat ben jij goed, heel goed en scherp. Je hebt gelijk ik moet sterker worden.Wil je ongelofelijk bedanken voor jouw gaves en diensten, liefs Reshmi.

Reshmi Bezoek pagina Anitta

Getuigenis over Marja

Marja. Je doet dat heel goed. De warmte en betrouwbaarheid die jij overbrengt, ik heb er geen woorden voor. Veel liefs zeer lieve dame, alles klopte wat ze zag en zeker niet kon weten. Chapeau, een aanrader. Dankjewel Amy.

Amy Bezoek pagina Marja

Getuigenis over Carola

Hoi Carola. Heel fijn gesprek gehad en qua toekomst resoneerde het helemaal met mijn gevoel. Als ook wat ik eerder al van anderen had gehoord. Hartelijk dank voor de bevestiging. Margret x

Margret Bezoek pagina Carola

Getuigenis over Antwan

Hoi Antwan u had het goed gezien hoor binnen week contact nu de andere voorspelling die u heeft gedaan afwachten bedankt. Jennifer.

Jennifer Bezoek pagina Antwan

Getuigenis over Cher

Heel mooi en fijn gesprek gehad. Lief en persoonlijk een warm medium. Ik ben zo benieuwd of de prachtige woorden uitkomen.

Marina Bezoek pagina Cher

Getuigenis over Gazali

Lieve Gazali, heel erg bedankt. Je voorspelling is uitgekomen, 1000 maal bedankt een echt medium.

Bob Bezoek pagina Gazali

Getuigenis over AdminTim

Lieve schat, wat een mooi consult. Zo zuiver en helder in je uitleg. Je hebt me tot tranen ontroerd. Alles waar ik op dit moment mee worstel kon je benoemen. Je klinkt oprecht en je woorden raken me in mijn ziel. Mijn zelfvertrouwen was weg, mijn twijfel was groot net als mijn eenzaamheid. Maar niet na mijn gesprek met jou. Dank je, dank je, dank je.
Je bent voor iedereen echt de moeite waard om te bellen. Ik wens je allerbeste toe.
Liefs Lila.

Lila Bezoek pagina AdminTim

Getuigenis over Rashieda

Lieve mevrouw Rashieda, ondanks dat er geen passende praktische hulp was, ben ik u dankbaar voor uw mededogen, uw geduld, het meedenken, het willen begrijpen en uw peptalk. Het is zo mooi dat er nog mensen zoals u bestaan, dit was zo goed gesprek. Fu gado, dankbaar dat u er bent.

Liza Bezoek pagina Rashieda

Getuigenis over Dinah

Lieve Dinah,
Je gaf me mijn vertrouwen weer terug. Je bent liefdevol en zeer invoelend. Het voelt fijn en gelijkwaardig om met je te spreken. Je bent er net en bijna niet te bereiken. Dat zegt veel.
Voor mij ben je 5 sterren waard.
Liefs Lila.

Lila Bezoek pagina Dinah

Getuigenis over AdminTim

Lieve Exena, wat ben je ongelooflijk liefdevol, scherp, coachend, warm, consistent in wat je zegt. Ik bel je al zo lang en iedere keer weer weet je me te verbazen. Daarnaast geef je me duidelijke tips en inzichten. Ik voel me herboren na ons gesprek. Ik kom dichter bij mijn gevoel en mijn waarheid. Je voelt zo zuiver en oprecht. Ik ben blij dat er mensen zijn zoals jij. Het gaat je goed lieverd en ik bel je weer in de zomer en tot die tijd ga ik genieten, intens leven en mijn innerlijke kompas volgen. Dikke knuffel en veel liefs Lila.

Lila Bezoek pagina AdminTim

Getuigenis over Donna

Alles komt uit lieve Donna,

Je bent fantastisch en eerlijk.

s Bezoek pagina Donna

Getuigenis over Donna

Lieve Donna, ik heb de baan zoals je had gezegd.
Heel sterk. Dank u wel. Liefs, S.

S Bezoek pagina Donna

Getuigenis over Vitta

Wat een mooi consult. Echt een aanrader. Ik ben je ontzettend dankbaar . Veel succes . Liefs Lila .

Lila Bezoek pagina Vitta

Getuigenis over Cassandra

Beste Cassandra, ik heb u gisteren gesproken. Helaas waren mijn credits op en viel u weg. U gaf zonder te twijfelen, antwoord op mijn vragen.U bent super aangenaam om mee te spreken en u praat mensen niet naar de mond. Ik hoop echt dat alles gaat lopen zoals u zegt. Zodra het is uitgekomen, krijgt u van mij de 5e ster.
Groetjesss.

Anoniem Bezoek pagina Cassandra

Getuigenis over Odette

Lieve Odette, de manier waarop u de informatie brengt, is heel rustgevend. U geeft aan dat ik geduldig moet zijn ( niet mijn sterkste kant). Ik hoop dat de vriendschap die er zal ontstaan, net zo waardevol voor hem zal zijn. Ik bel u zodra ik nieuws heb, of het even stijf sta van de zenuwen.

Dikke knuffel,
Monique.

Monique Bezoek pagina Odette

Getuigenissen op mobiel.Mediumdenhaag.nl

Als u een getuigenis over een van onze mediums plaatst, dan zijn deze hier te lezen na goedkeuring door het webteam. Deze getuigenissen zijn ook zichtbaar voor andere gebruikers en alle andere mediums.

Een getuigenis kan u plaatsen op de detailpagina of profielpagina van een medium. Kies eerst een medium en klik vervolgens op de profielfoto. Onderaan deze mediumspagina kan u dan uw getuigenis plaatsen.

mediums-team

Bel met onze mediums

mediumlijn Den Haag
Naar Boven