Welkom

De mobiele pagina Mediumdenhaag.nl is aan het laden...
mediumlijn Den Haag

medium Evs

Medium Evs

Medium  -  Helderwetend  -  Spiritueel advies     0909 1919 -     0903 416 36

Evs - PIN 2675

Medium - Helderwetend - Spiritueel advies

Bel Evs op via volgende telefoonnummers:
  NL  0909 1919
  BE  0903 416 36

Hartelijk welkom bij Medium EVS. Bij mij kun je terecht met al je vragen. Ik lees je energie uit en geef advies. Relaties, kinderen, problemen met zwanger worden. Autisme, narcisme, ADHD, borderline en andere typen energie. Pesten afwijzing. Families, groepen, huizen aan en verkoop, sfeer. Fotolezen, overledenen, rouwverwerking, vorig leven, levensdoel. Zakelijke ondernemingen, oprichting, investeringen. Huisdieren. Als je iemand zoekt voor een goed gesprek die luistert, anders naar de dingen kijkt en niet veroordeelt, zul je je bij mij welkom en begrepen voelen. Van jongs af aan houd ik me bezig met het spirituele. Ik geef open en eerlijk advies, ik zeg wat ik zie. Vaak zijn de dingen die ik zeg meteen duidelijk, maar soms vallen ze later pas op hun plek. De energie van het universum is complex en voor ons niet altijd te begrijpen. Je krijgt alleen het antwoord wat het universum je wil meegeven.

Een lieve groet van medium EVS

PS. emails zijn van harte welkom. Vermeld altijd je voornaam, je vraag en de naam van degene over wie je vraag gaat, stuur je foto's door en ook graag de geboortedata van jou en die andere persoon. Als er nadien vragen zijn, kun je mij altijd nog bellen, boxnr 2675.

Getuigenissen Evs

Hoi Evs.
Fijn je gesproken te hebben. Dank voor je advies en voorspellingen.ik houd je op de hoogte.
Gr. Grace.

Grace

Evs. Je had heel snel een goed inzicht en ik ga je advies opvolgen. Nooit aan gedacht om mijn klantenkring op die manier uit te breiden. Super bedankt, nu kan ik weer verder Mae.

Mae

Evs, heel erg bedank voor voor u gesprek. U heeft mij weer rust en vertrouwen gegeven. Evs voelt heel goed aan hoe de situatie in elkaar zit. Een echte aanrader Anna.

Anna

Het is alweer een tijdje geleden dat ik je belde, maar wat heb jij het bij het goede eind Evs. Heel knap dat je dat kan. En je kan goed luisteren, ook heel fijn :)

Anoniem

Ze is de beste medium, ze is lief, eerlijk en heeft het altijd bij het rechte eind. Ik ga door een moeilijke periode en ze heeft mij hier al ontzettend in geholpen. Ik kan jullie allemaal EVS aanraden om je door uw problemen te helpen.

An

Evs, praat niet naar de mond, zag alles weer goed ook laatste keer toen ik je belde zei je het zelfde maar de dingen zagen er nu beter uit dan toen omdat het ook beter gaat nu. Jij voelt snel in, en ook to the point. Hartelijk bedankt je bent echt een lieve vrouw xxx Nancy.

Nancy

Evs

Fijne feestdagen en tot snel ????

Rita

Wat een super fijn gesprek! Duidelijk en alle puzzelstukjes vielen op zijn plek!
Liefs

Juut

Heb je vanochtend gesproken en vind een geweldig gesprek. Alles klopte als een bus. Mijn plannen kwamen ook tevoorschijn. Geweldig.

A

Heb je vanochtend gesproken en vind een geweldig gesprek. Alles klopte als een bus. Mijn plannen kwamen ook tevoorschijn. Geweldig.

A

Getuigenis plaatsen

Getuigenis verzenden

Medium Evs

PIN 2675

Dit is de profielpagina van medium Evs. Op zoek naar een ander medium?
Kies dan hieronder eerst een medium en klik vervolgens op "bezoek profiel".


Of ga onmiddellijk naar het overzicht van alle online mediums.

 Naar overzicht online mediums  


Naar Boven