Welkom

De mobiele pagina Mediumdenhaag.nl is aan het laden...
mediumlijn Den Haag

medium Shar

Medium Shar

Tarotkaarten  -  Helderwetend  -  Luisterend oor     0909 1919 -     0903 416 36

Shar - PIN 2505

Tarotkaarten - Helderwetend - Luisterend oor

Bel Shar op via volgende telefoonnummers:
  NL  0909 1919
  BE  0903 416 36

Lieve allemaal ik ben medium Shar, met de kaarten en mijn heldervoelendheid kijk ik samen met u naar de antwoorden op al u vragen. Ik werk al een aantal jaar met de tarot en lenormandkaarten en tijdens het gesprek geef ik u door wat ik binnen krijg, eerlijk, snel en direct.

Getuigenissen Shar

Lieve Shar,

Jij bent echt superlief en oprecht! Wat kan ik lachen met jou. Jouw reading klopt! Jij voelt heel goed wat er speelt en brengt mij toch ook weer met mijn beide benen op de grond door te wijzen op de feiten en zorgt ervoor dat ik niet doordraaf in mijn gedachte. Bedankt voor jou steun en wijze woorden!

Gudu

Shar je staat altijd klaar met advies. Je hebt me heel goed geholpen en goede inzichten gegeven. Dankje daarvoor Allisia.

Alissia

Lieve Shar.
Bedankt om voor mij de tijd te nemen. Je hebt dit heel goed gedaan. Ben dankzij jou veel te weten gekomen.Geweldig.
Leuke lieve dame, die snel dingen waarneemt. G.

Graciela

We werden afgebroken, maar je had me alles al verteld. Dankjewel weer voor de inzichten, waarschuwingen en gezelligheid!

Bellerina

Lieve Shar, wat leuk dat je zoveel kon zeggen over mijn speciale persoon. Wat je allemaal zag klopte voor wat ij kon bevestigen. Heel erg bedankt en sorry dat ik wegviel zonder gedag te zeggen

Te veel onrust

Lieve Shar, bedankt weer voor je consult. Je bent en blijft een toppertje. Via deze weg wil ik jou nog bedanken. Jannie.

Jannie

Lieve Shar!! Mijn favoriet medium op de lijn!! Topper, je ziet de dingen zo goed en zegt hoe het is, eerlijk en oprecht.
Bedankt voor je steun en hulp. Elke keer weer stel je me gerust en komen je voorspellingen uit. Een echte aanwinst voor de lijn.
Dikke knuffel
Do

Dorothy

Jij bent echt goed Shar. Als ik jou gebeld heb, voel ik me altijd super opgelucht.
Veel van je voorspellingen kwamen al uit. Dank je wel, voor alles, Dina.

Dina

Shar, is een aanrader. Een aantal malen heb ik met haar gesproken en dan komt ze snel tot de kern. Zij geeft bruikbare adviezen en ziet alles heel duidelijk. Heel knap hoe ze de dingen ziet en aanvoelt.
Maya xxx

Maya

Shar.
Zeer vriendelijke dame, een uitmuntend medium. Heel goed medium. Geeft je vertrouwen en stelt je gerust, maar ook zeker heel eerlijk in alles wat er bij haar opkomt. Ook geeft ze adviezen, wat heel fijn is. Kortom echt een topper.

Nola

Getuigenis plaatsen

Getuigenis verzenden

Medium Shar

PIN 2505

Dit is de profielpagina van medium Shar. Op zoek naar een ander medium?
Kies dan hieronder eerst een medium en klik vervolgens op "bezoek profiel".


Of ga onmiddellijk naar het overzicht van alle online mediums.

 Naar overzicht online mediums  


Naar Boven